Jaarfeestcursus

Jaarfeesten, een bron voor ons innerlijke leven en ziel die ons vreugde, kracht, inspiratie en motivatie voor innerlijke ontwikkeling kan geven.

De verdieping in een jaarfeest kan ontzettend veel vreugde brengen in het vieren ervan. Juist door je met een jaarfeest te verbinden, verbind je jezelf met de natuur en jouw eigen innerlijke wereld. Een mooie kans en uitdaging om inzichten te verkrijgen die vruchtbaar zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de jaarfeestcursus gaan we de verdieping in; we ervaren de essentie van het jaarfeest geïnspireerd van het werk van Rudolf Steiner, waarbij je wordt uitgedaagd je te verdiepen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook geef ik je graag praktische tips over hoe je het jaarfeest thuis of in je klas vorm kunt geven met onder andere creatieve activiteiten, recepten, liedjes en andere bezigheden om toe te leven naar het jaarfeest.

Je kunt de jaarfeestcursussen op verschillende manieren volgen. Via een online meeting die ik organiseer neem ik je met alle liefde mee in het jaarfeest wat aan bod komt. Vind je het fijn om op een mooie locatie de cursus te volgen, waarbij je kunt genieten van verbinding en gezelligheid? Dan ben je van harte welkom op de Rudolf Steiner school Breda.

Neem hier een kijkje op mijn webshop om je aan te melden voor de verschillende jaarfeestcursussen.

Review

Ik was op zoek naar de wereld van de Antroposofie toen ik de Jaarfeestcursus van Chloë op social media tegen kwam. Chloë verteld met zuiverheid over de betekenis van het Jaarfeest. Door daarbij de juiste vragen te stellen kan je niet anders dan naar binnen gaan en te voelen wat dit voor jou betekend. Elk Jaarfeest houdt mij weer een spiegel voor in welk proces ik zit van mijn ontwikkeling.