Online creatief

Heb je altijd al eens dolgraag iets met creatieve materialen willen maken voor op de seizoenstafel of voor je kinderen om mee te spelen?

Ik neem je graag stap voor stap mee in mijn creatieve cursus. Je krijgt een pakket met benodigdheden opgestuurd waarmee je aan de slag kunt gaan samen met toegang tot een instructievideo van mij. In het pakket zitten alle benodigdheden die je nodig hebt voor het product maar je kunt altijd nog extra producten via de webshop bijbestellen zoals een prikkussentje of viltnaalden.

klik hier voor het aanbod.

Review’s

Heel hartelijk bedankt voor de super duidelijke workshop. Ik heb de lentefee met veel plezier gemaakt en ben heel blij met het eindresultaat.


Even een berichtje naar aanleiding van je prachtige pakket van de lentefee. Mijn dochter en ik hebben er gisteren ruimschoots tijd voor gemaakt. Grote pot met lekkere verse thee erbij, een kaarsje aan… En we hebben genoten! Jouw rustige manier van uitleg was echt geweldig en de video’s waren super duidelijk. Het resultaat is heel mooi geworden en we hebben allebei een prachtige, inclusieve lentefee. Zo, zó leuk! We hopen zeker nog veel workshops bij je te mogen volgen.


De Lentefee is af 😊 Heel goed te doen met de video’s! Leuk om mee bezig te zijn, dus ik ga snel het filmpje van het wortelkindje ook terugkijken.