Speelkleed viltworkshop

37,50

Model:
workshop-speelkleed
Levertijd:
2 tot 4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving
Zodra je een viltworkshop hebt besteld, kun je de workshopvideo vinden bij je downloads als je op de webshop inlogt.
Goed om te weten:
dit pakket is exl. een prikmatje, viltnaalden, noppenfolie en groene zeep. Hieronder vind je deze producten mocht je die nog niet thuis hebben.

De workshop
Ik neem je graag stap voor stap mee in mijn creatieve cursus. Tijdens deze grote workshop komen verschillende technieken van wolvilten aanbod. Zowel het natvilten als het droogvilten heb je na het volgen van de workshop goed onder de knie. Je krijgt een pakket met benodigdheden opgestuurd waarmee je aan de slag kunt gaan samen met toegang tot een instructievideo van mij. In het pakket zit alle wol voor het speelkleed.

Zo kun je geheel naar eigen wens voor iemand een prachtig speelkleed maken die een leven lang mee zal gaan. Je kunt zelf bepalen of je water toe wilt voegen en of je het water als een vijvertje of rivier op het speelkleed maakt. Als je een circelvormig speelkleed wilt maken wordt deze uiteindeijk ongeveer 40 a 45 cm in diameter. Het speelkleed is bedoelt voor kinderen vanaf 4 jaar. Omdat we het kleed zelf vilten kan het altijd gebeuren dat een stukje wol bij wild spel loslaat en dat kan zorgen voor verstikkingsgevaar. 

Voor deze viltworkshop moet je echt even gaan zitten. De met zorg gemaakte instructiefilmpjes duren bij elkaar zo ongeveer 2 uur en drie kwartier. Nu geef ik de workshop grootendeels zo vorm dat je samen met mij aan de slag kan gaan. Je zet de video aan en begint dan meteen met het maken van je speelkleed.

Wat heb je nodig?
Bij deze workshop gaan we natvilten (met zeep en water) en droogvilten (met een viltnaald en prikkussentje).
Wat heb je nog meer voor nodig? (onderstaande producten zitten niet standaard in het viltpakket)
  • priknaald
  • prikmatje
  • evt. schaar
  • stukje groene zeep
  • noppenfolie (bubbeltjesplastick) 
  • handoeken
De viltnaald, prikmatje, goene zeep en noppenfolie zijn appart bij te bestellen en vind je bij de categorie: online viltworkshops. 

Leeftijd
Het speelkleed is bedoelt vanaf een leeftijd van 4 jaar i.v.m. verstikkingsgevaar. Het kan altijd gebeuren dat er een stukje wol loslaat van het kleed.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder