Wie ben ik?

Wat leuk dat je een kijkje neemt bij mijn persoonlijke verhaal.

Mijn naam is Chloë Linssen en ik inspireer je graag door middel van de verdieping in de jaarfeesten, creativiteit en inzichten in het ouderschap.

De antroposofie is een grote inspiratiebron voor mij en geeft mij naast rijke inzichten in het leven ook een sturing in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Mijn passies zijn; persoonlijke groei, de belevingswereld van het kind, creativiteit, zingen, de verdieping in de antroposofie, leven in verbinding met de natuur en het inspireren van anderen.

Als jong peutertje vertoefde ik al op een antroposofische peutergroep en mocht ik het vrijeschoolonderwijs ervaren tot en met het voortgezet onderwijs. Ik kan ontzettend genieten van creativiteit, vooral om deze ook te delen met anderen online of met mijn eigen kinderen. Als kind genoot ik al ontzettend van het vieren van alle jaarfeesten en nu merk ik door de verdieping in al deze jaarfeesten dat ik op een heel ander niveau vreugde uit de jaarfeesten kan halen.

Na het voortgezet onderwijs stopte het vrijeschoolse leven niet voor mij, ik ging studeren in Zeist bij de antroposofische opleiding genaamd ‘Heliant’ waar ik werd opgeleid tot pedagogisch medewerker voor in de kinderopvang. Hierna startte ik met de cursus Kunstzinnig dynamisch coach op ‘De Kleine Tiki’ die ik 3 cursusjaren heb gevolgd, veel van de opgedane kennis van deze twee opleidingen pas ik nu toe in de cursussen die ik aanbied.

Nu ik zelf moeder ben geworden van twee heerlijke meiden van 1 en 4 jaar oud, heb ik een nog rijkere en diepgaande blik op ouderschap en pedagogiek gekregen. Ook hier neem ik je, naast jaarfeestinspiratie en creatieve activiteiten, af en toe in mee op mijn Instagram.

Ik merkte dat de verbinding met deze feesten ontzettend veel kan bijdragen aan zelfontwikkeling en een bewuste blik op de wereld vanuit Antroposofisch oogpunt. Ik geniet er dan ook met volle teugen van dit met meerdere mensen te mogen delen.

Naast enkel de creatieve cursussen en de jaarfeesten heb ik nog meer wensen en plannen in de toekomst. Hou vooral de website in de gaten voor nieuw cursusaanbod. Wil je liever op de hoogte gehouden worden via de mail, laat dan gerust je emailadres achter op de homepage.

Hopelijk mag ik jou binnenkort ontmoeten en inspireren!

Zie hieronder het cursusaanbod.