Online Jaarfeestcursus

Vind je het prettig om lekker thuis achter je beeldscherm met een kop thee ondergedompeld te worden in de jaarfeesten? Dan ben je welkom om jezelf aan te melden voor een van de verschillende online jaarfeestavonden.

Klik hier om via mijn webshop het online cursusaanbod te vinden.


Wat komt aan bod?

  • Achtergrondinformatie en de diepere betekenis van het jaarfeest, bekeken vanuit de antroposofische filosofie. Hoe is het feest ontstaan, heeft het zich ontwikkeld en wat betekend dit feest vandaag de dag voor ons?
  • Praktische tips om zelf toe te leven naar het feest en om het zelf te kunnen vieren. Denk aan bijvoorbeeld creativiteit, recepten en activiteiten om het feest te vieren en ervaren.
  • Zelfreflectie en ontwikkeling. Elk feest brengt zijn eigen thema’s, waarmee je op jouw eigen leven kunt reflecteren. Zo zijn jaarfeesten niet alleen ontzettend leuk om te vieren, je kunt je als mens ook ontwikkelen aan de jaarfeesten.
  • Nu is een cursus via het beeldscherm misschien toch wat anders dan een fijne plek om samen te komen. Toch probeer ik je graag mee te nemen in de sfeer van het jaarfeest zodat je hopelijk thuis op de bank ook nog een beetje kunt ervaren hoe het voelt om dit feest te vieren.

Review

Dankjewel voor de leuke avond! Mooi om enerzijds praktische tips te krijgen rondom het toeleven naar Pasen en anderzijds aan het denken gezet te worden door vragen gekoppeld aan het thema van de cursus. Voor herhaling vatbaar 🙂